CG Technics in Ronse - Elektriciteit (renovatie en nieuwbouw), datacommunicatie, automatisatie en domotica
 • Onze energiesystemen zijn ultrazuinig. Dat merkt u aan uw portemonnee.

 • Waarmee wij het verschil maken? Met een gedetailleerde energiestudie en eerlijk advies.

 • CG Technics staat garant voor een snelle en goede service.

Bouwt u de woning van uw dromen? Voldoet uw elektriciteit niet aan de actuele normen? Of hebt u een elektrisch defect? Reken dan op ons vakmanschap.

Bent u een handige harry? Ga dan zelf aan de slag met onze gedetailleerde energiestudie. U krijgt alle documenten en technische ondersteuning die u nodig heeft. Bovendien leveren wij u kwalitatief hoogstaande materialen tegen een voordelige prijs.

Ook kleine en middelgrote ondernemingen kunnen bij ons terecht voor een oplossing op maat.

Onze specialisaties:

 • elektriciteit nieuwbouw: van basisuitvoering tot domotica
 • elektriciteit renovatie: voor een geslaagde elektrische keuring of totaalproject
 • datacommunicatie: leidingen en verbindingen voor uw netwerk
 • automatisatie van poorten, hekkens, dakramen, sproeisystemen, ...
 • domotica voor ultiem wooncomfort
 • Domotica


  Voor onze domoticasystemen bieden we onze klanten de keuze aan tussen het gesloten systeem Teletask en het open systeem Qbus. Het verschil tussen een open en een gesloten systeem zit in de mogelijkheid tot interactie met apparatuur van andere leveranciers. Heel wat systemen die momenteel worden aangeboden zijn gesloten of standalone systemen. Dit betekent dat men enkel de componenten van één merk of fabrikant kan gebruiken die met hun specifieke protocol met mekaar communiceren. Voorbeelden van dit soort systemen zijn Teletask Micros Plus, Contatto, Domintell, ...

  Er zijn ook mogelijkheden om apparatuur van verschillende leveranciers op elkaar aan te sluiten. Een open systeem is domotica die compatibel is met alle aparaten binnen een bepaalde standaard. Momenteel bestaat er 1 open domotica standaard, met name KNX (voorheen heette deze standaard EIB: European Installation Bus). Qbus maakt gebruik van een vereenvoudigde KNX-versie.

  Waarom zou u dan kiezen voor een gesloten systeem? Een gesloten systeem biedt vooral voordelen wanneer u naderhand zelf wijzigingen wenst aan te brengen in de programmering van het systeem.